joi, 2 august 2012

Cremă ADN Vegetal Regenerare Celulară de la YVES ROCHER




Cremă cu ADN vegetal de la YVES ROCHER este renumită prin îngrijirea anti-rid intensivă, completă, cu efect de regenerare celulară a pielii, caracteristici care duc simultan și la creșterea fermității acesteia.

Crema de mai sus îmbină performanţa protectoare şi revitalizantă ale unei creme de zi cu proprietățile regeneratoare intensive ale unei creme de noapte, răspunzând astfel nevoilor permanente ale tenului pe durata a 24 de ore.

Are o textură  foarte fină aducând o prospeţime şi un finisaj catifelat pentru toate tipurile de piele şi confort absolut pentru pielea uscată.   

ADN-ul vegetal nativ din germenii de grau, descoperire Yves Rocher, oferă o nouă viață celulelor prin produsele din aceasta gamă - Renaissance Cellulaire - cura urmând ciclul reînnoirii epidermei (28 zile), fiind recomandată spre a fi utilizată o dată sau de două ori pe an.

Produsul este sigilat și valabil până în 2014

Preț de catalog în România: 180 RON

Preț de vânzare: 89 RON

Un comentariu:

  1. nu mai faci ceva reducere la crema de zi regenerare de la 89 ron>???
    este post si luna cadourilor ,unde sunt reduceri la multe produseptr MOSUL care va veni,,am luat de pe net dar cu 60 ron doar are 50 ml.destul de putin..cred ca merita cat doresc eu....merci ptr intelegere...am cont pe facebook si mess..rodicanasty@yahoo.com...astept raspuns urgent..byyy

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CILCK pe "POSTARI MAI VECHI" pentru a viziona toate articolele !



Alt convertor de marimi standard

Alt convertor de marimi standard

Banner exchange

Ziarul .
Blog Romascan