sâmbătă, 23 martie 2013

Amazing Victoria's Secret și încă ceva...surpriză!

Pentru că iarna s-a întors, cel puțin pentru moment, și pentru că astăzi am întâlnit întâmplător un fragment dintr-un show Victoria's Secret care mi-a plăcut mult, m-am gândit să vi-l dăruiesc și vouă spre încântarea privirii și auzului deoarece și piesa din clip este una...amazing.
***Din bara player-ului puteți fixa imaginea pe HD.


Și ca să nu rămânem în trecut prea mult (show-ul de mai sus fiind din 2007), iată și show-ul întreg din 2012 cu modelele pentru 2013 (tot HD)! Muzică bună și frumusețe într-un spectacol minunat!

Și...două corsete și un body disponibile:
Corset sexy Lise Charmel din dantelă neagră fina, cu întărituri verticale ce subliniază talia și cupe (demi) bine definite.
Un articol ce nu ar trebui să lipsească din colecția dumneavoastră datorită eleganței sale deosebite și calității excepționale...
Marimea : M
Stare : nou
Pret : 89 RON
Corset by H&M ideal pentru mirese dar nu numai.
Model confortabil din dantelă delicată, cu prelungiri portjartier fine, reglabile , creează soluția perfectă pentru cea mai importantă zi din viața dumneavostră...
Marimea 80b
Stare : nou
Pret : 39 RON





Body sexy SANSelle din dantelă foarte fină elastică, reglabil în față printr-o panglică foarte subțire din satin trecută în zig-zag..
Marimea : M
Stare : nou
Pret : 69 RON
Enjoy!
*;;) flutură genele


Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CILCK pe "POSTARI MAI VECHI" pentru a viziona toate articolele !



Alt convertor de marimi standard

Alt convertor de marimi standard

Banner exchange

Ziarul .
Blog Romascan